Buka ménu utama

Mulya Jaya, Bahar Utara, Muaro Jambi

Mulya Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bahar Utara, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Mulya Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanBahar Utara

Citakan:Bahar Utara, Muaro Jambi


Gnome-home.svg