Buka ménu utama

Mulya Jaya, Rebang Tangkas, Way Kanan

Mulya Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Rebang Tangkas, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulya Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanRebang Tangkas

Citakan:Rebang Tangkas, Way Kanan


Gnome-home.svg