Buka ménu utama

Mulya Jaya, Tulang Bawang Tengah, Tulang Bawang Kulon

Mulya Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tulang Bawang Tengah, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulya Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanTulang Bawang Tengah

Citakan:Tulang Bawang Tengah, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg