Buka ménu utama

Mulya Kencana, Tulang Bawang Tengah, Tulang Bawang Kulon

Mulya Kencana nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tulang Bawang Tengah, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulya Kencana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanTulang Bawang Tengah

Citakan:Tulang Bawang Tengah, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg