Buka ménu utama

Mulyo Sari, Batu Putih, Tulang Bawang Kulon

Mulyo Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batu Putih, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulyo Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanBatu Putih

Citakan:Batu Putih, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg