Mulyo Sari, Batu Putih, Tulang Bawang Kulon

Mulyo Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batu Putih, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Mulyo Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanBatu Putih

Citakan:Batu Putih, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg