Buka ménu utama


Mumuluk atawa sasarap (id: sarapan) nyaéta kagiatan dahar nu pangheulana dina sapoé, nu ilahar dipigawé isuk-isuk.

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Tempo ogeÉdit

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit