Buka ménu utama

Mundumesigit, Mundu, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Mundumesigit nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mundu, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Mundumesigit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanMundu




Gnome-home.svg