Buka ménu utama

Muntialo, Betara, Tanjung Jabung Barat

Muntialo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Betara, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Muntialo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanBetara

Citakan:Betara, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg