Buka ménu utama

Muntur, Losarang, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Muntur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Muntur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanLosarang




Gnome-home.svg