Buka ménu utama

Muruy nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Menes, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Désa  Muruy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanMenes



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745