Buka ménu utama

Néglasari, Jasinga, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jasinga, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanJasinga




Gnome-home.svg