Buka ménu utama

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Léngkong, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanLéngkong
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTuti Suminar




Gnome-home.svg