Buka ménu utama

Naga Kisar, Pantai Cermin, Serdang Bedagai

Naga Kisar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pantai Cermin, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naga Kisar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPantai Cermin

Citakan:Pantai Cermin, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg