Naga Saribu, Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér

Naga Saribu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Tenggara, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naga Saribu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Tenggara

Citakan:Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg