Buka ménu utama

Naga Timbul nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Leuser, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Naga Timbul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanLeuser

Citakan:Leuser, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg