Buka ménu utama

Naga Timbul, Sitahuis, Tapanuli Tengah

Naga Timbul nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sitahuis, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naga Timbul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSitahuis

Citakan:Sitahuis, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg