Buka ménu utama

Nagacipta, Sérang Baru, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Nagacipta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sérang Baru, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nagacipta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanSérang Baru



Gnome-home.svg