Buka ménu utama

Nagalingga nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Merek, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagalingga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanMerek

Citakan:Merek, Karo


Gnome-home.svg