Nagaraja I, Dolok Merawan, Serdang Bedagai

Nagaraja I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Merawan, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagaraja I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanDolok Merawan

Citakan:Dolok Merawan, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg