Buka ménu utama

Nagasaribu III, Lintong Nihuta, Humbang Hasundutan

Nagasaribu III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lintong Nihuta, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagasaribu III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanLintong Nihuta

Citakan:Lintong Nihuta, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg