Buka ménu utama

Nagatimbul Timur, Bonatua Lunasi, Toba Samosir

Nagatimbul Timur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bonatua Lunasi, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nagatimbul Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanBonatua Lunasi

Citakan:Bonatua Lunasi, Toba Samosir


Gnome-home.svg