Nagrak, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia

Nagrak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Nagrak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.12

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit