Buka ménu utama
Kadé kaliru jeung Nagara
Pikeun guna lian, tempo Nagri (disambiguasi)

Hiji nagri mangrupa hiji wewengkon nu légalna kawanoh salaku hiji éntitas dina géografi pulitis. Hiji nagri bisa mangrupa nagara daulat merdika atawa nu aya dina kakawasaan nagara lian, salaku hiji non-daulat atawa baheulana babagian pulitis nu daulat, atawa hiji wewengkon géografis nu kaasosiasi jeung hiji bangsa nu baheulana indepénden kalawan cicirén pulitis nu béda.

Tempo ogéÉdit