Buka ménu utama

Nagrog, Cipatujah, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Nagrog nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipatujah, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nagrog
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCipatujah



Gnome-home.svg