Nahula Julu, Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér

Nahula Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sigompulon, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nahula Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok Sigompulon

Citakan:Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg