Buka ménu utama

Nahula Julu, Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér

Nahula Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sigompulon, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nahula Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanDolok Sigompulon

Citakan:Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg