Naipospos Barat, Sorkam, Tapanuli Tengah

Naipospos Barat nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Sorkam, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Naipospos Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanSorkam

Citakan:Sorkam, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg