Buka ménu utama

Nalo Gedang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nalo Tatan, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Nalo Gedang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanNalo Tatan

Citakan:Nalo Tatan, Merangin


Gnome-home.svg