Buka ménu utama

Nalon nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Serbajadi, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Nalon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSerbajadi

Citakan:Serbajadi, Aceh Timur


Gnome-home.svg