Naman, Naman Teran, Karo

Naman nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Naman Teran, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Naman
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanNaman Teran

Citakan:Naman Teran, Karo


Gnome-home.svg