Buka ménu utama

Namo Mirik, Kutalimbaru, Deli Serdang

Namo Mirik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kutalimbaru, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Namo Mirik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanKutalimbaru

Citakan:Kutalimbaru, Deli Serdang


Gnome-home.svg