Namoteras, Kutambaru, Langkat

Namoteras nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kutambaru, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Namoteras
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanKutambaru

Citakan:Kutambaru, Langkat


Gnome-home.svg