Buka ménu utama

Namotogan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kutambaru, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Namotogan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanKutambaru

Citakan:Kutambaru, Langkat


Gnome-home.svg