Namu Ukur Utara, Sei Bingei, Langkat

Namu Ukur Utara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Bingei, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Namu Ukur Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSei Bingei

Citakan:Sei Bingei, Langkat


Gnome-home.svg