Buka ménu utama

Namu Ukur Utara, Sei Bingei, Langkat

Namu Ukur Utara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Bingei, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Namu Ukur Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanSei Bingei

Citakan:Sei Bingei, Langkat


Gnome-home.svg