Nancawa, Teupah Tengah, Simeulue

Nancawa nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Teupah Tengah, Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Nancawa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
KacamatanTeupah Tengah

Citakan:Teupah Tengah, Simeulue


Gnome-home.svg