Buka ménu utama

Nangelasari, Cipatujah, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Nangelasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipatujah, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nangelasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCipatujah



Gnome-home.svg