Buka ménu utama

Nanggéléng nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Citamiang, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Nanggéléng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanCitamiang



Gnome-home.svg