Buka ménu utama

Nanggéwér, Pagerageung, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Nanggéwér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pagerageung, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nanggéwér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanPagerageung



Gnome-home.svg