Buka ménu utama

Nanggala nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikeusik, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Nanggala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCikeusik



Gnome-home.svg