Buka ménu utama

Nanggar Jati Huta Padang, Arse, Tapanuli Kidul

Nanggar Jati Huta Padang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Arse, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nanggar Jati Huta Padang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanArse

Citakan:Arse, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg