Buka ménu utama

Nanggerang, Cicurug, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Nanggerang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cicurug, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Nanggerang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCicurug




Gnome-home.svg