Buka ménu utama

Nangka nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Binjai Utara, Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Nangka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBinjai
KacamatanBinjai Utara

Citakan:Binjai Utara, Binjai


Gnome-home.svg