Buka ménu utama

Nanowa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Teluk Dalam, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Nanowa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanTeluk Dalam

Citakan:Teluk Dalam, Nias Kidul


Gnome-home.svg