Napa Lancat, Halongonan, Padang Lawas Kalér

Napa Lancat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Halongonan, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Napa Lancat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHalongonan

Citakan:Halongonan, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg