Napagadung Laut, Padang Bolak, Padang Lawas Kalér

Napagadung Laut nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Napagadung Laut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak

Citakan:Padang Bolak, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg