Napajoring, Nassau, Toba Samosir

Napajoring nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Nassau, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Napajoring
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanNassau

Citakan:Nassau, Toba Samosir


Gnome-home.svg