Napal Melintang, Limun, Sarolangun

Napal Melintang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Limun, Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Napal Melintang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
KacamatanLimun

Citakan:Limun, Sarolangun


Gnome-home.svg