Naringgul, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Naringgul nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Naringgul
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega281,32 Kilométer pasagi
Pangeusi46.113 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.24

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit