Buka ménu utama


Sleep my love, sleep... (8272841123).jpg

Narkolépsi mangrupa gangguan saré kronis nu dicirian ku rasa tunduh dina waktu beurang anu banget jeung panarajang saré anu jadi ujug-ujug.[1] Nu katarajang narkolépsi bakal ngarasa tunduh sapanjang poé, jeung dina kasus narkolépsi nu beurat, manéhna teu sadar bakal saré sababaraha kali dina sapoé.[2]

ReferensiÉdit

  1. (id)Narkolepsi(diasksés 9 Désémber 2015)
  2. (id)Narkolepsi: Gejala, penyebab dan Pengobatannya(diakses 9 Desember 2015)