Narumonda II, Siantar Narumonda, Toba Samosir

Narumonda II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siantar Narumonda, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Narumonda II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanSiantar Narumonda

Citakan:Siantar Narumonda, Toba Samosir


Gnome-home.svg