Nase Barat, Pandrah, Bireuen

Nase Barat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pandrah, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Nase Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanPandrah

Citakan:Pandrah, Bireuen


Gnome-home.svg